Euroluce 2023 Milaan

Ronde vormen en pastelkleuren

In april hebben we een reis gemaakt naar Milaan om de Euroluce 2023 beurs bij te wonen. Op deze beurs kan je veel bekende merken zoals Slamp, Artemide en Foscarini vinden. Naast de beurs hebben we ook de stad Milaan verkend waar veel van deze merken hun showrooms gevestigd hebben.

Op dag 1 hebben we de beurs bezocht en waren we onder de indruk van de prachtige stands en innovatieve ontwerpen. De mogelijkheden die ledverlichting biedt, zijn enorm. Met kleine led-lampjes kunnen er talloze vormen gecreëerd worden. Opvallend was dat organische en ronde vormen steeds terugkomen in armaturen, evenals pastelkleuren maar ook warme bronskleuren.

Glazen Lampen

Op de beurs was het glaswerk van Italiaanse makelij een echte blikvanger. Het is geen geheim dat de Italianen bekend staan om hun vakmanschap als het gaat om glasblazen en dit was dan ook duidelijk terug te zien op de beurs. Er waren prachtige glazen te bewonderen in vele kleuren en vormen.

Het geheim achter het succes van Italiaans glaswerk ligt in de combinatie van traditionele technieken en moderne ontwerpen. De ambachtslieden blazen nog steeds elk stuk met de hand, waardoor er unieke details ontstaan die niet gereproduceerd kunnen worden door machines. Daarnaast zijn de ontwerpen vaak eigentijds en trendy, waardoor het glaswerk past bij zowel klassieke als moderne interieurs.

De kleuren van het Italiaanse glaswerk zijn ook opvallend mooi en helder. Dit komt doordat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en speciale kleurtechnieken tijdens het productieproces.

Al met al is het geen verrassing dat Italiaans glaswerk zo populair is over de hele wereld. Het vakmanschap, de stijlvolle ontwerpen en hoge kwaliteit maken deze producten tot ware kunstwerken die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook functioneel zijn in ons dagelijks leven.

IMG_9808

Oplaadbare Lampen

Oplaadbare lampen zonder snoer zijn een geweldig alternatief voor traditionele tafellampen. Deze draagbare lampen kunnen overal worden geplaatst waar licht nodig is, zonder dat er een stopcontact in de buurt hoeft te zijn.

Oplaadbare lampen zijn gemakkelijk op te laden via een USB-kabel en hebben meestal een lange levensduur van de batterij. Dit maakt ze perfect voor gebruik buitenshuis, zoals op terrassen of tijdens kampeertochten.

Bovendien zijn oplaadbare lampen verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor ze naast functioneel ook decoratief kunnen zijn. Van moderne futuristische ontwerpen tot rustieke houten lampen, er is altijd wel een oplaadbare lamp die past bij jouw smaak en inrichting.

Dus als je op zoek bent naar een handige en stijlvolle manier om extra licht toe te voegen aan je huis of buitenruimte, dan is een oplaadbare lamp zonder snoer zeker de moeite waard om te overwegen!

Milaan

Op dag 2 van onze reis hebben we ons ondergedompeld in de wereld van exclusieve designmerken. We hebben showrooms bezocht van enkele van de meest gerenommeerde merken, zoals Occhio, Foscarini en Penta.

Het was een fantastische ervaring om deze prachtige ontwerpen te zien en te leren over de nieuwste trends op het gebied van interieurdesign. Elk merk had zijn eigen unieke stijl en we waren onder de indruk van de verscheidenheid aan producten die werden tentoongesteld.

Nu we terug zijn, kunnen we niet wachten om al deze nieuwe producten binnenkort aan u te presenteren in onze showroom. Of u nu op zoek bent naar een statement-stuk voor uw huis of simpelweg geïnteresseerd bent in het verkennen van het nieuwste op het gebied van interieurdesign, wij hebben iets voor u.

We nodigen u dan ook graag uit om binnenkort een bezoek te brengen aan onze showroom en deze prachtige ontwerpen met uw eigen ogen te aanschouwen. Kom langs en laat u inspireren door alles wat wij te bieden hebben!