Introductie
Goede verlichting geeft sfeer aan iedere ruimte. Het biedt de mogelijkheid eindeloos te variëren en te creëren. Licht is dan ook de ultieme sfeermaker, zowel binnen als buiten. Sfeer die je kunt voelen, ervaren en ondergaan. Sfeer die moeiteloos is af te stemmen op een ieders persoonlijke beleving en smaak. Dit is het uitgangspunt van de collectie van Aladdin lampen die zorgvuldig is samengesteld.

Team Aladdin
Aladdin lampen is een winkel met ruim 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van verlichting. Het is voor ons een uitdaging om steeds weer de juiste lichtoplossing voor een klant te bedenken. Daarbij willen we de persoonlijke benadering naar onze klanten nooit uit het oog verliezen. Of het nu gaat om een enkele mooie vloerlamp of een lichtplan voor uw woning of bedrijf. Wij zijn er van overtuigd dat onze medewerkers u van het juiste advies kunnen voorzien. Aladdin Lampen is merk onafhankelijk en kan daardoor voor elk project de juiste keuze maken in de te adviseren verlichtingsarmaturen.

Website
Aan de inhoud van deze website is grote zorg besteed. Aladdin lampen kan echter niet garanderen dat de informatie op deze site onjuistheden bevat. Wij aanvaarden derhalve geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van deze site. Indien u opmerkingen hebt betreffende deze site, verzoeken wij u deze via e-mail te richten aan info@aladdinlampen.nl