Light + Building 2024, Frankfurt

Over de beurs

In de eerste week van maart 2024 zijn we naar de beurs Light + Building geweest in Frankfurt. Light + Building is een van ’s werelds grootste beurzen op het gebied van verlichting en gebouwentechnologieën, die om de twee jaar wordt gehouden in Frankfurt, Duitsland.

Op deze beurs kan je veel bekende merken zoals Cangini&Tucci, Artemide en Martinelli Luce vinden. 

Zoals verwacht heeft de beurs een uitgebreid scala aan exposanten die de nieuwste innovaties en trends op het gebied van verlichting, elektrotechniek, huis- en gebouwautomatisering, en energie-efficiëntie presenteren. De beurs trekt professionals uit de hele wereld, waaronder ontwerpers, architecten, ingenieurs, fabrikanten en retailers.

Wat hebben wij gezien

**Wat hebben wij gezien bij Light & Building 2024?**

Voor de editie van 2024 hebben we een breed scala aan exposanten en presentaties gezien, variërend van gevestigde namen tot opkomende spelers in de industrie. 

– **LED-verlichtingstechnologieën:** De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van LED-verlichting, waaronder geavanceerde controlesystemen, kleur veranderende mogelijkheden en verbeterde energie-efficiëntie.

– **Smart Home-oplossingen:** We hebben de wereld verkent van smart home-technologieën, zoals slimme verlichting, thermostaten, beveiligingssystemen en spraak gestuurde assistenten, die het comfort, gemak en de veiligheid van onze leefomgeving kunnen verbeteren.

– **Duurzame ontwerpen:** Innovatieve en inspirerende duurzame ontwerpen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook rekening houden met milieuvriendelijke materialen en energiezuinige technologieën.

 

Innovatie

**Innovatie:**

Light & Building staat bekend om zijn focus op innovatie. Fabrikanten presenteren hier hun nieuwste producten en technologische ontwikkelingen, waardoor bezoekers een voorproefje krijgen van wat er op de markt gaat komen en welke trends de toekomst zullen bepalen.

Wij hebben een scala aan nieuwe oplaadbare lampen gezien. Dit is wel de trend!

En de lampen die we automatisch met afstandsbediening in hoogte kunnen verstellen

Maar ook verschillende materialen zoals vilt, marmer, brons en ook veel glaswerk.

 

laat u inspireren door alles wat wij te bieden hebben!