Story about

DCW éditions

DCWéditions, een toonaangevende producent van objecten die de tand des tijds trotseren.

Het verhaal begint met de oprichters van DCWéditions, een gepassioneerd duo dat geloofde in de kracht van goed doordachte, goed ontworpen en goed gemaakte objecten. Hun visie is niet alleen gericht op het heden, maar ook op de toekomst. Ze willen objecten creëren met een tijdloos karakter, ontworpen om een leven lang mee te gaan en als een waardevol erfgoed van generatie op generatie door te geven.

In de bruisende studio van DCWéditions werken getalenteerde ambachtslieden zij aan zij met innovatieve ontwerpers. De collecties, zoals Lampe Gras, Mantis, In The Tube, The ISP Lamp, Here Comes the Sun, Les Acrobates de Gras, en de MbE Mirrors, zijn niet slechts willekeurige creaties, maar eerder hoofdstukken in een voortdurende dialoog tussen verleden, heden en toekomst.

De Lampe Gras, een iconische bureaulamp, werd geboren uit de behoefte aan functionele verlichting in werkruimtes, maar groeide uit tot een symbool van elegantie en tijdloos design. De Mantis-collectie bracht sculpturale verlichting tot leven, terwijl de ISP Lamp een subtiel samenspel tussen licht en schaduw creëerde.

De ontwerpers van DCWéditions hebben niet alleen oog voor esthetiek, maar ook voor duurzaamheid. Elk object dat de werkplaats verlaat, is doordrenkt met de belofte van kwaliteit en het vermogen om de tand des tijds te doorstaan.

De filosofie van DCWéditions gaat verder dan de oppervlakte van design. Het is een engagement om eerlijkheid en waarachtigheid te weerspiegelen in elk object dat ze produceerden. Nostalgie naar het verleden dient niet als drijvende kracht; in plaats daarvan is het de drang om objecten te creëren die oprecht zijn en de essentie van het leven vastleggen.

De collecties van DCWéditions zijn als een harmonieus orkest, elk stuk voegt een unieke noot toe aan het grotere verhaal. Terwijl de wereld veranderd en designtrends komen en gaan, blijft DCWéditions trouw aan hun belofte: tijdloze objecten produceren die nooit toegeven aan de mode.

Op onze webshop zijn een aantal lampen van DCW te bekijken. Maar in onze showroom zijn ze live te bewonderen.

AMB_11_BS1_GR-BL
6_AMB_KNOKKE
1_AMB_N204_BL_BL

Collectie
DCW éditions-Paris

In onze showroom in Alkmaar zijn de lampen van DCW te bekijken.