Nederlands vakmanschap

Jacco Maris

Jacco Maris is een gerenommeerde ontwerper en ambachtsman op het gebied van verlichting en armaturen. Sinds 1994 heeft hij zich toegelegd op het creëren van unieke en handgemaakte lichtarmaturen die de perfecte balans vinden tussen krachtige visuele impact, harmonieuze esthetiek en subtiele elegantie. Zijn ontwerpen hebben een herkenbaar karakter dat wordt gekenmerkt door het gebruik van materialen zoals roestvrij staal, zwart staal, gegoten metaal, brons en messing, die hij vaak combineert met andere elementen zoals leer.

Wat Jacco Maris onderscheidt, is zijn toewijding aan vakmanschap. Alle armaturen worden met de hand vervaardigd in zijn eigen werkplaats, wat hem in staat stelt om standaardcollecties aan te vullen met op maat gemaakt werk en speciale ontwerpen voor projecten. Hierdoor kan hij de specifieke wensen van zijn klanten tot in de kleinste details integreren in elk armatuur. Zijn creaties zijn niet alleen functioneel maar ook ware kunstwerken die de ruimtes waarin ze worden geplaatst, verfraaien en verlichten.

Jacco Maris staat bekend om zijn continue streven naar vernieuwing en zijn vermogen om met materialen te experimenteren om unieke en eigentijdse ontwerpen te realiseren. Zijn lichtarmaturen zijn dan ook zeer gewild in de wereld van interieurontwerp en verlichting, en ze dragen bij aan de verrijking van de visuele en artistieke aspecten van ruimtes waarin ze worden geïnstalleerd.

Neem ook gerust een kijkje op zijn website Jacco Maris

Van niets iets maken....

In onze webwinkel zijn de lampen van Jacco Maris verkrijgbaar zoals de Benben serie , Coco en de Needles & Pins. Wil je ze in het echt zien? Kom dan langs in onze 900 m2 showroom in Alkmaar.