Story about

Quasar Holland

De Quasar collectie is als een rijzende ster in de internationale verlichtingsmarkt. Dit Nederlandse familieverlichtingsbedrijf begon met gegoten metalen ontwerpen en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een wereldwijde speler. Elk Quasar-ontwerp is sterk op zichzelf staand en past in een klassieke, tijdloze of moderne sfeer.

Door samen te werken met Nederlandse en internationale ontwerpers, blijft de Quasar-collectie groeien en evolueren. Het bedrijf biedt nu zelfs op maat gemaakte verlichtingsspecialisten voor klanten die hun eigen specifieke projectvereisten hebben.

Met de zonen van oprichter Teun van Gammeren aan het roer, blijft Quasar respecteren waar het bedrijf op gebouwd is terwijl het voortbouwt op die basisprincipes om mooie verlichtingsoplossingen te creëren die trends ver voorlopen.

Quasar is nu een serieuze wereldspeler binnen de high-end verlichtingsmarkt en exporteert 85% van zijn producten over de hele wereld. Wilt u ook genieten van deze rijzende ster? Bekijk dan onze collectie en kies uw favoriete Quasar-ontwerp dat bij uw stijl past! Neem ook gerust een kijkje op de site van Quasar.

 

citadel_composition3_copper
Alistair_182x36_pendant_red
moonlight_50_50_40_brass_lr

Collectie
Quasar

In onze showroom in Alkmaar zijn de lampen van Quasar te bekijken.