3 X bijzondere glazen hanglampen

Een mooie hanglamp geeft niet alleen licht in huis, het bepaalt ook de sfeer. Om je wat inspiratie te geven lichten we drie bijzondere glazen hanglampen uit. We hebben ze allemaal hangen in onze showroom. Achter elke lamp schuilt een visie. Het verhaal van de ontwerper, de gedachte achter het design.  

De Jefferson hanglamp van Lodes (voorheen Studio Italia)  is ontworpen door Luca Nichetto. De  psychedelische muziek uit de jaren 60 vormde een inspiratiebon. 
De glazen kap van de Lodes Jefferson hanglamp geeft een kaleidoscopisch effect en dat in combinatie met de kabels en de fijne afwerking maken hem tot een van onze favorieten.

Een van onze nieuwste pareltjes is de Glo van Penta Lighting. Een glazen bol die de schittering van het licht versterkt, in een spel van reflecties heen en weer tussen de lamp en de ruimte of tussen de lampen zelf. Het rijke kleurenpalet en de verschillende afmetingen van de hanglampen zorgen ervoor dat deze lampen in elk interieur een mooie plek kunnen krijgen. Verschillende lampen en kleuren door elkaar geeft een fenomenaal lichteffect.

 

De derde state of the art lamp is de Random van Lodes. Deze lamp is een lichtbubbel van geblazen glas. Door de verschillende afmetingen en kleurtinten zijn ze heel mooi te combineren. Bij elkaar vormt het een catchy geheel. Het ontwerp is van Chia-Ying Lee.

We hebben ervoor gekozen om niet alle glazen lampen in onze webwinkel te verkopen. Deze exclusieve lampen hebben een verhaal dat verteld moet worden en zijn het beste in het echt te bewonderen en dat kan in onze lampenwinkel met 900 m2 showroom in Alkmaar.

Andere glazen lampen uit onze collectie:

Wil je meer weten over onze collectie glazen designlampen? Neem gerust contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom in Alkmaar. We hebben hier maar liefst 900 m2 aan lampen voor je.
Nicolette Heijs
adviseur Aladdin lampen