Vloerlampen die de sfeer bepalen

De sfeer in huis kun je bepalen met een design vloerlamp.  Zet hem in om extra verlichting te creëren of plaats hem op een donkere plek in de woonkamer waar je wel wat extra licht kan gebruiken.

De sfeer bepaal je ook met een stoere blikvanger die je een centrale, in het oog springende plek geeft. Het voordeel van een vloerlamp is dat het nergens aan bevestigd hoeft te worden. Je kunt hem plaatsen waar je maar wilt. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact. De plaats bepaal je zelf.

Functionele blikvangers

Staande vloerlampen zijn er in vele uitvoeringen en van verschillende designers. In ons assortiment hebben we lampen in diverse hoogtes, lampen met één of meer lichtbronnen en specifieke designs. Maar dat niet alleen, er is meer. Dimbare lampen met sfeerverlichting of een lamp die je bijvoorbeeld voor het leeswerk gebruikt. Dan hebben we ook nog de uplight vloerlamp. Deze schijnt naar het plafond waardoor je indirect diffuus licht krijgt. Dit heeft een zachte uitstraling zonder harde schaduwen.

De design vloerlamp als blikvangend icoon
Met een design vloerlamp haal je een echte statement piece in je huis. Geef hem een prominente plek of laat hem blenden in de achtergrond. Met een designlamp haal je een blikvanger over de vloer die in het oog valt, of hij nu aan of uit staat.
Designlampen van ontwerpers Kundalini, Foscarini, Artemide, Catellani & Smith, Occhio, Oligo, en Tobias Grau zijn opvallende exemplaren en passen daardoor vaak goed in een modern interieur. De combinatie in het gebruik van verschillende materialen en sculpturen zorgt ervoor dat elke lamp uniek is.

Hulp nodig? We inspireren je graag.
Met een vloerlamp alleen ben je er nog niet. Het gaat om het hele plaatje. Daarom helpen we graag om de lichtverdeling in de woning zo optimaal mogelijk te maken. 
Wij zorgen voor de perfecte verlichting op de juiste plek. Denk daarbij aan de verschillende functies van het licht, jouw smaak maar natuurlijk ook het beschikbare budget. Kom langs in onze showroom in Alkmaar. Dan kunnen wij ons assortiment tegelijkertijd laten zien. Met 900 m2 aan lampen is er genoeg keuze.

Wil je meer weten over onze collectie design vloerlampen? Neem gerust contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom in Alkmaar. We hebben hier maar liefst 900 m2 aan lampen voor je.
Nicolette Heijs
adviseur Aladdin lampen